• Nat1

Borderlands 3 tuplaa pankkitilan ja säätää bossien lootteja

Gearbox on kertonut lisätietoja aikomuksistaan. Ehkäpä odotetuimpana muutoksena tavaroiden säilytykseen käytettävän tilan määrä on enemmän kuin tuplaantumassa.Tuoreimpien päivitysten patch notejen yhteydessä on avattu tarkemmin sitä suuntaa, johon Borderlands 3 on menossa. Pankki on kasvamassa tulevassa ilmaisessa Takedown at Maliwan's Blacksite -päivityksessä. Pankin kokoa on tulevaisuudessa kasvattaa vielä lisää.


Lisäksi odotetaan tiukempia loot pooleja bosseille. Näin pelaajien on helpompi tietää, mistä minkäkin legendaarisen tavaran saa.


Mayhem Mode on myös saamassa uudistuksia. Ensimmäisenä näistä on tulossa Mayhem 4 -taso, jonka pitäisi nostaa pelin vaikeustasoa tuntuvasti. Myöhemmin myös koko Mayhem-systeemi on saamassa isompia viilauksia, ja puhutaan jopa Mayhem 2.0:sta.


Marraskuun päivitykseen luvataan myös ensimmäisiä isompia päivityksiä pelin pyörimiseen, eli suorituskyvyn pitäisi parantua. Gearbox on aiemmin kertonut, että suorituskykyongelmien korjaus ei ole helppoa, eikä tapahdu nappia painamalla, mutta se on ehdottomasti yksi pääfokuksista. Lisää suorituskykypäivityksiä on siis lupa odottaa myös jatkossa.


Lähde: Gearbox, Gamespot

  • White Facebook Icon

Uusimmat uutiset, peliarvostelut ja foorumi.