• Nat1

Humble Monthly muuttuu: monta hintaporrasta ja nykytilaajille etuHumble Monthly -tilauspalvelu muuttuu. Aiemmin palvelu on maksanut 12 dollaria kuukaudessa (hieman halvempi pidemmissä sitoutumisissa) ja sillä on saanut itselleen kasan yllätyspelejä. Nyt puhaltavat kuitenkin uudet tuulet.


Palvelun nimi muuttuu Humble Choiceksi ja valittavaksi tulee kolme hintaporrasta. Pienimmällä hinnalla (4,99 dollaria / kk) ei saa varsinaisia kuukausittain vaihtuvia pelejä, mutta avaa pääsyn Humble Troveen.


Seuraava porras maksaa 14,99 dollaria kuukaudessa, ja sillä saa valita itselleen kuukausittain kolme peliä kuukauden valikoimasta. Lisäksi on Premium-tilaus (19,99 dollaria), jolla saa yhdeksän peliä.


Nykyiset Humble Monthly -tilaajat (jollaiseksi ehtii vielä halutessaan liittyä) saavat omanlaisensa Classic-paketin, jolla saa 12 dollarilla kuussa 10 peliä, eli se muistuttaa pitkälti nykyistä Monthly-tilausta. Ilmeisesti Classic-pakettia ei voi myöhemmin tilata, jos ei ole Monthly-tilaaja. Tämä tarkoittaa, että satunnaisostajalle diili huononee entisestä.Lähde: VG247

  • White Facebook Icon

Uusimmat uutiset, peliarvostelut ja foorumi.