• Nat1

Telia Esports Seriesin toinen kausi starttaa lokakuussaTelia Esports Series -e-urheilusarjan toinen kausi käynnistyy lokakuun alussa Counter Striken merkeissä. Sarjan kaikki pelit näytetään tällä kaudella suorana. Pelejä voi seurata Nelosen Jim-kanavalta, Ruudusta ja Twitchistä.


”Saimme ykköskaudella paljon palautetta siitä, että kaikkia pelejä ei näytetty, joten tällä kaudella näytämme kaikki pelit suorana. Perjantain Jimin lähetys on viikon päälähetys, jossa on pelien lisäksi asiantuntijakommentteja, vieraita ja viihdyttäviä käänteitä. Ja tietysti maan parasta CS:ää”, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.


Telia Esports Seriesin pelejä voi seurata 4.10. alkaen perjantaisin klo 23 alkaen Jimiltä ja tiistaisin ja torstaisin klo 18-21 Ruudusta, Twitchistä ja teliaesportsseries.comista.


Studiotiimissä uusia ja vanhoja jäseniä


Telia Esports Seriesin tv-lähetysten juontajana jatkaa tubettaja Jaakko Parkkali.


”Oli huikeaa olla mukana Telia Esports Seriesin ykköskaudella, ja odotan innolla tätä mahdollisuutta päästä jatkamaan aloitettua pestiä. Tällä kaudella luvassa on varmasti taas paljon räiskettä”, Parkkali kertoo.


Uutena studioasiantuntijana aloittaa Kalle "gaLezki" Kareinen, ja uuteen rooliin hyppää myös some-tähti Karoliina Tuominen, joka siirtyy somen puolelta suoriin lähetyksiin reportteriksi. Sarjan selostajana jatkaa Teemu "wabbit" Hiilinen.


Sarjan toisella kaudella pelaavat joukkueet ovat HAVU Gaming, SJ Gaming, Kova Esports, Helsinki REDS, Menace, Veto, Ajuri ja Hukka.

  • White Facebook Icon

Uusimmat uutiset, peliarvostelut ja foorumi.